Stark inviterede til bilvask og grillpølser

Ud over gode tilbud var der også mulighed for at få vasket firmabilen. Det sørgede to friske eventpiger for.

Stark inviterede til bilvask og grillpølser En DJ sørgede for god musik, men dagens trækplaster var helt sikkert pølsevognen hvor der var mulighed for at få stillet sulten, her var køen ekstra lang. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

To friske eventpiger var torsdag omkring middag klar til at vaske biler i et par timer, hos Stark på Nørre Alle i Kalundborg. Men der blev også budt på pølser og masser af gode tilbud.

Stark Kalundborg havde torsdag inviteret håndværkere og gør-det-selv folk til en spændende eventdag, hvor en række leverandører stillede op med masser af gode tilbud og viden om deres produkter, det var alt fra værktøj til arbejdstøj og S&S Bilhus stiller op med et par voldsomme RAM firhjulstrækkere.

Ud over gode tilbud var der også mulighed for at få vasket firmabilen. Det sørgede to friske eventpiger for, som var klar med sæbevand og vandslange. Starks egen firmabil var den første i køen.

En DJ sørgede for god musik, men dagens trækplaster var helt sikkert pølsevognen hvor der var mulighed for at få stillet sulten, her var køen ekstra lang.

Del