Stafet For Livet i Kalundborg er aflyst

Styregruppen for Stafet For Livet i Kalundborg har netop på et møde besluttet, at aflyse Stafet For Livet.

Stafet For Livet i Kalundborg er aflyst Styregruppen for Stafet For Livet i Kalundborg har netop på et møde besluttet, grundet den ringe tilslutning, at aflyse Stafet For Livet. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Styregruppen for Stafet For Livet i Kalundborg har netop på et møde besluttet, grundet den ringe tilslutning, at aflyse Stafet For Livet, der skulle afholdes i Munkesøen i Kalundborg den 11.-12. juni.

”Tilmeldingen var ikke stor nok til, at holde en stafet, som vi kunne stå inde for. Der tænkes på deltagerholdene, fighterne og gæster i øvrigt, som ville besøge stafetten og opleve den stemning, der har været de foregående år,” meddeler Styregruppen for Stafet For Livet Kalundborg i en pressemeddelelse tirsdag eftermiddag.

De informerer endvidere om, at deltagere, fightere og besøgende har fået rigtig meget ud af at deltage på stafetterne, som indtil nu er blevet afholdt i Kalundborg af fantastiske frivillige ildsjæle. Men dette kunne altså ikke lade sig gøre i år. Grundet den ringe tilmelding.

”Hold, der har tilmeldt sig kan søge den nærmeste stafet, der ikke lider under manglende tilslutning. Der kan nævnes Lejre 11-12 juni og Skælskør 18-19 juni,” skriver styregruppen i pressemeddelelsen.

De skriver endvidere, i pressemeddelelsen, at der skal lyde en tak fra Kræftens Bekæmpelses samt styregruppens side til alle frivillige, fightere, deltagere, sponsorer og andre der har støttet op om begivenheden og som har været medvirkende til at gøre Stafet for Livet Kalundborg til en højt værdsat begivenhed for de mange deltagere.

”I har alle været med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt eller har været ramt af kræft,” slutter styregruppen.

Styregruppen står fortsat sammen, og ser frem til en ny stafet, der bliver afholdt den 26.-27. august 2023.

Del