Stadigvæk stor interesse for nye lejligheder

Gæsterne til Åbent Hus arrangementet var både unge og den ældre generation, og mens nogle var lidt mere forbeholdes, så var andre klar til at flytte ind med det samme og der blev taget mål til hvor sofaen kunne stå.

Stadigvæk stor interesse for nye lejligheder
Mange kiggede forbi for at se på de nyrenoverede lejligheder på Nørre Alle i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens. Nielsen

Boligselskabet FOB havde lørdag igen inviteret til Åbent Hus i de nyrenoverede lejligheder på Nørre Alle i Kalundborg og den invitation var der rigtigt mange som tog imod.

Lørdag havde boligselskabet FOB endnu engang inviteret til Åbent Hus i to nyrenoverede lejligheder, den ene 2-værelses, den anden 3-værelses, og interessen er stadigvæk stor for lejlighederne selv om der flere gange er blevet afholdt Åbent Hus.

Rigtigt mange kiggede forbi for at se på lejlighederne, som har åbent køkken/alrum, nye vinduer og døre, energiforbrug i bund og indeklima i top og så er der blevet etableret elevator.

”Det er dejligt, at der stadigvæk er interesse for lejlighederne, i de lejligheder som er blevet totalrenoveret, er køkkenet ikke længere et rum for sig selv, men blevet et stort samtalerum,” fortæller projektchef Christen Mors fra FOB, og fortsætter,

”På badeværelserne er der bl.a. blevet plads til både vaskemaskine og tørretumbler og så er der etableret ventilationsanlæg i alle lejligheder, på den måde undgår man skimmelsvamp.”

Gæsterne til Åbent Hus arrangementet var både unge og den ældre generation, og mens nogle var lidt mere forbeholdes, så var andre klar til at flytte ind med det samme og der blev taget mål til hvor sofaen kunne stå.

Kalundborg Kommune har iøvrigt lejet 40 lejligheder af FOB til brug for krigsflygtninge fra Ukraine, de første flytter ind d. 15. august.

Central beliggenhed

De nyrenoverede boliger ligger i et af Kalundborgs klassiske boligområder, som lige nu gennemgår et markant løft. Og med kombinationen af mange nye og forskellige lejlighedstyper, den centrale beliggenhed, gode busforbindelser og p-pladser tæt ved alle boliger appellerer området nu til både børnefamilier, singler og ældre ægtepar.

I alt 383 boliger renoveres. Heraf bliver 108 lejligheder totalrenoveret, og resten får en tiltrængt opgradering – ikke mindst med nye vinduer og etablering af ventilationsanlæg, så indeklimaet forbedres væsentligt.

Der er tale om lejligheder i de klassiske rødstensblokke på Nørre Allé og senere også på Frederik Andersensvej, Lupinvej og Nyvangsvej, som har fået en totalrenovering, og som derfor fremstår som meget attraktive boligtilbud til såvel børnefamilier som ældre, der måske gerne vil sige farvel til parcelhuset.

Lejlighederne er i størrelsen fra 71 til 93 kvadratmeter og koster mellem 4.700 og 7.300 kr. i husleje, den pris er uden forbrug.

Interesserede kan læse mere og skrive sig op på FOB’s hjemmeside, KLIK HER

Del