Spritsmuglerne har indtaget Kalundborg

Klassen er på ferielejr et øde sted. Under opholdet breder uhyggen sig, fordi to farlige spritsmuglere er på vej med varer, våben og mord i øjnene.

Spritsmuglerne har indtaget Kalundborg
Privatfoto

Af Jens Nielsen

En gruppe af KAT's yngste medlemmer er ved at være klar til at indtage scenen i KAT-huset i Nygade med forestillingen Spritsmuglerne.

Spritsmuglerne er en frisk, let spillet kriminal forestilling med masser af handling. 

Klassen er på ferielejr et øde sted. Under opholdet breder uhyggen sig, fordi to farlige spritsmuglere er på vej med varer, våben og mord i øjnene. Læreren er en rar mand, men ikke meget bevendt i den situation - især fordi eleverne kommer til at slå ham ned.

Børnene er bange - og med god grund. Selv klassens Karl-Smart må sande angstens kvaler. Det bliver en af pigerne, som viser de nødvendige færdigheder og får uskadeliggjort de to farlige forbrydere

”Baggrunden for forestillingen Spritsmuglerne er, at KAT i oktober lavede “Den lille dramaskole”, hvor et lille hold af sjove, sprudlende og idérige banditter i alderen 10-14 år mødtes hver onsdag eftermiddag og hver anden lørdag formiddag. I den lille dramaskole lavede de unge forskellige improlege og teaterøvelser. Nu er anstrengelserne mundet ud i en lille fornøjelig forestilling,” fortæller Klaus Ødegaard, formand for Kalundborg Amatør Teater.

Spilledage og tider:

Premiere: Fredag den 19. januar kl. 19.30

Øvrige forestillinger:

Lørdag den 20. januar kl. 15:00: Forestilling og Søndag den 21. januar kl. 15:00: 

Billetter kan købes på KAT-kalundborg.dk eller ved indgangen.

Del