Spritbilist faldt om da han steg ud af bilen

Spritbilist faldt om da han steg ud af bilen

Af Jens Nielsen

En 75-årig mand faldt om da han steg ud af sin bil lørdag eftermiddag, efter at have påkørt en række skilte og kantpæle. Manden er blevet sigtet for spirituskørsel af politiet. 

Lørdag eftermiddag omkring kl. 17 fik politiet flere anmeldelser om en bilists usikre kørsel ad Gørlev Landevej og Bjerge Landevej, idet bilisten under kørslen havde påkørt flere vejskilte og kantpæle, inden han standsede og steg ud af bilen. Herefter faldt den mandlige fører af bilen omkuld.

Ambulancepersonale og politiet fik bilisten identificeret som en 75-årig mand fra Kalundborg, der var påvirket af spiritus, og som formentlig også havde fået et ildebefindende.

Han blev derfor hastigt kørt til Slagelse sygehus til undersøgelse samt udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol på grund af en sigtelse for spirituskørsel.

Politiet kunne på den kørte strækning på ca. 10 kilometer konstatere, at den 75-åriges personbil havde ramt flere skilte og kantpæle, men ingen øvrige trafikanter var blevet involveret i noget.

Når analyseerklæringen fra den udtagne blodprøve foreligger, vil den 75-årige høre nærmere fra politiet.

Del