Sport 24 overvejer at åbne i Kalundborg

De har dog endnu ikke fundet den rette lokation, men finder de den, åbner de forretning.

Sport 24 overvejer at åbne i Kalundborg Sport 24 overvejer at åbne forretning i Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Sport 24 overvejer at åbne forretning i Kalundborg. De har dog endnu ikke fundet den rette lokation, men når eller hvis de finder den, åbner de.

Vi har kigget på Kalundborg et års tid nu, men vi har endnu ikke fundet de rette lokaler til formålet. Vi har mange projekter, der kan tage flere år, før end de bliver til noget, men der er også nogle, hvor det går meget hurtigere. Det afhænger helt af, om vi finder et færdigt projekt eller står med en tegning og en mark, hvor der skal bygges,” fortæller adm. direktør i Sport 24, Lars Elsborg.

Lars Elsborg fortæller endvidere, at Sport 24 er i dialog med Kalundborg Kommune via en af deres udviklere: ”Når han har projekterne, bliver vi præsenteret for det. Dybest set kan det være en tegning og en mark i første omgang, men det kan også være et færdig byggeri.”

Vil gerne Kalundborg

Sport 24 vil gerne til byen pga. byens og områdets størrelse: ”Der er jo også en grund til, at både Elgiganten, BilTema og Harald Nyborg er eller kommer til byen. Så mangler der jo også en stor sportsforretning. Vi har stort set alt inden for sportens verden – et bredt sortiment,” slutter Lars Elsborg af med at sige.

Del