Spids- og borgmesterkandidat er valgt

"Vi drøftede alle vigtige politikområder. Det var både kultur, velfærd, erhvervsliv, klima og miljø, sundhed, børn og ikke mindst skoleområdet og uddannelsesområdet, der blev endevendt."

Spids- og borgmesterkandidat er valgt
Socialdemokratiet i Kalundborg har i går valgt spids- og borgmesterkandidat til næste kommunalbestyrelsesvalg i 2025. Privatfoto

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Socialdemokratiet i Kalundborg har i går valgt spids- og borgmesterkandidat til næste kommunalbestyrelsesvalg i 2025. Det skete på det årlige repræsentantskabsmøde, der denne gang blev holdt i ”Det skæve folkekøkken” i Høng.

På mødet blev Tina Beck Nilsson enstemmigt genvalgt. Repræsentantskabsmødet genvalgte til bestyrelsen Kurt Jørgensen som formand, Poul Erik Christensen som kasserer og Lajla Jørgensen som bestyrelsesmedlem.

På mødet blev den politiske beretning fra kommunalbestyrelsesgruppen brugt som oplæg til drøftelser af partiets valgprogram for at se på, hvad man har arbejdet med siden sidste valg, og hvad der skal være i fokus i den kommende tid.

“Debatterne foregik ved små caféborde af flere omgange, så alle kunne komme til orde til flere forskellige temaer. Vi drøftede alle vigtige politikområder. Det var både kultur, velfærd, erhvervsliv, klima og miljø, sundhed, børn og ikke mindst skoleområdet og uddannelsesområdet, der blev endevendt. Medlemmerne kom med rigtig mange input til det politiske arbejde, som nu bliver bearbejdet og indgår i det videre arbejde med udvikling af vores politik i kommunen,” siger formand for fællesledelsen i Socialdemokratiet i Kalundborg, Kurt Jørgensen.

Del