Specialklassen rider på bølgen

Man kender Specialklassen fra Zulu Comedy Galla, eller man er måske stødt på "Palle fra Kalundborg".

Specialklassen rider på bølgen Der er en underholdende eftermiddag med ’Specialklassen’ – Comedy Tour i vente.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Projekt ”Kulturpakker til Ældre” inviterer i samarbejde med Ældresagen i Gørlev til en underholdende eftermiddag med ’Specialklassen’ – Comedy Tour.

Som altid er det publikum, der inspirerer de tre gale klassekammerater, når de improviserer musicals, hitlister, sketches, og ikke mindst deres døvetolk, som mange nok så i Året der Gak. Man kender Specialklassen fra Zulu Comedy Galla, eller man er måske stødt på "Palle fra Kalundborg", og andre af deres figurer fra satireprogrammet "Specialklassen" på Radio4.

Invitér dem du holder af, og få et fælles grineflip i selskab med de bedste klassekammerater: Specialklassen. Specialklassen har gennem årene lagt Danmark ned af grin, med deres anmelderroste impro comedy shows, og den bølge rider de videre på i 2021.

Arrangementet foregår i Gørlev Hallen torsdag den 14. december kl. 14-15. Det er ganske gratis at deltage, dog med den ”krølle” at der opfordres til at invitere en nabo eller bekendt med til arrangementet. Formålet med projekt Kulturpakker til Ældre er nemlig, at styrke fællesskabet igennem oplevelser og samvær. Der er tale om en ny kulturindsats, som Ældre og Kulturudvalget har igangsat for at minske ensomhed blandt ældre.

Gratis billetter kan bookes via www.kulturpakkerkalundborg.dk eller via henvendelse til Kalundborg Biblioteker.

Del