Specialklassen kommer til Kalundborg

Publikum ved slet ikke, hvad der venter dem.

Specialklassen kommer til Kalundborg Specialklassen lancerer 2022-turné for deres nye comedyshow, og de lægger vejen forbi Kino Den Blå Engel i Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Specialklassen lancerer 2022-turné for deres nye comedyshow, og de lægger vejen forbi Kino Den Blå Engel i Kalundborg.

I 2022 skal den musikalske comedy trio, bestående af Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup, der er kendt som gruppen ’Specialklassen’, på landsdækkende turné med deres nye comedyshow ’Intet Aftalt’.

Publikum ved slet ikke, hvad der venter dem. Ikke to shows er ens, men én ting er sikkert, når ’Specialklassen’ rammer Kalundborg med deres 2022-tour og showet Intet Aftalt, bliver det stærkt underholdende. Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup danner tilsammen trioen, der på elegant vis inddrager publikum, og som siden 2008 har improviseret sig igennem tv-optrædener, radio og musicals. Ud fra stikord og forslag fra salen, leverer gruppen et nyt og unikt comedyshow hver aften.

”Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov til at have en finger med i spillet, og det vil der bestemt ikke blive mindre af i 2022! Rammerne er fastsat, men indholdet er unikt hver eneste aften,” fortæller Kasper Le Fevre. 

Ikke blot succes på scenen

Siden ’Specialklassen’ opstod for mere end 12 år siden, er det ikke kun på scenen, de har haft succes. I 2012 havde gruppen premiere på deres egen impro-comedyserie på DR2, Hotel Zimmerfrei, som i 2014 vandt prisen for ”Bedste Comedy-format” i Cannes. 

I 2020 fik ’Specialklassen’ sit eget radioprogram på Radio4, Tryghedssamfundet, der hver uge giver lytterne en satirisk pause fra ordentlighed og moralsk forventning med aktuelle emner og tendenser samt besøg fra deres velkendte sketches – blandt andre René & Mor og Palle fra Kalundborg. 

Specialklassen har ydermere tidligere turneret med Eftersidning (2014-2016), Skud fra hoften (2017) med Per Vers og i 2018 skabte de Impro Comedy Musical Show i samarbejde med Den Lalleglade Brigade.

Specialklassen kommer til Kalundborg med deres comedyshow Intet Aftalt den 26. oktober 2022 kl. 19.30. Billetter kan købes nu.

Del