Spændende foredrag for alle med interesse for cykelløb

Et underholdende og livsbekræftende foredrag med Brian Holms ærlige og personlige fortælling om karrierens op- og nedture.

Spændende foredrag for alle med interesse for cykelløb
Brian Holm holder foredrag tirsdag d. 31. maj kl. 18-20 i Kino den Blå Engel.

Af Jens Nielsen

Den tidligere cykelrytter og nuværende sportsdirektør og cykelekspert på Discovery Brian Holm gæster Kalundborg d. 31. maj, dels for at give et foredrag i Kino den Blå Engel og dels for at cykle en tur med Team Rynkeby Vestsjælland. Det er Jesper Thomsen fra Expert Kalundborg som har fået Brian Holm til Kalundborg. Foredraget er for alle med interesse for cykelløb.

Brian Holm holder foredrag om livet som elitesportsmand, afsavn, stress, motivation og karriereskift.

Det foregår tirsdag d. 31. maj kl. 18-20 i Kino den Blå Engel, hvor han også vil fortælle om at lede verdens bedste cykelhold, motivation af rytterne, doping problemer, håndtering af pressen og omvendt. Touren og ikke mindst Tour de France i Danmark.

Et underholdende og livsbekræftende foredrag med Brian Holms ærlige og personlige fortælling om karrierens op- og nedture.

”Vi har solgt omkring 150 billetter, men der er plads til flere, og foredraget er for alle som har bare den mindste interesse for cykelløb, samtidig går hele overskuddet til Børnecancerfonden og til Børnelungefonden,” fortæller Jesper Thomsen fra Expert i Elmegade, som har arrangeret foredraget.

Cykler med Team Rynkeby Vestsjælland

Inden foredraget kommer Brian Holm til Kalundborg for at cykle en 50 km. lang tur med Team Rynkeby Vestsjælland.

Det er indehaver af Expert i Kalundborg, Jesper Thomsen, som har fået Brian Holm til Kalundborg, og derfor er der også start på cykelturen foran Expert i Elmegade.

Jesper Thomsen er selv med på Team Rynkeby Vestsjælland, i øvrigt for fjerde gang, og skal cykle de 1200 km. til Paris til sommer.

”Vi er ved at lave en god tur med masser af bakker så Brian Holm får lidt sved på panden nu han skal besøge Kalundborg,” siger Jesper Thomsen.

Ud over et godt foredrag med Brian Holm, så er formålet at samle penge ind til Børnecancerfonden og til Børnelungefonden, derfor håber Jesper Thomsen og resten af Team Rynkeby Vestsjælland af rigtigt mange vil støtte op om den gode sag.

Billetprisen til foredraget med Brian Holm er kr. 150,- og billetterne købes via MobilePay på 690401.

Se mere - klik her

Fakta:

På baggrund af Brians historie i cykelsporten er det ikke nemt at give helt slip på sporten. Han vandt hele 14 sejre som cykelrytter og kørte på hold med Bjarne Riis, da han dengang vandt Tour de France. Tilbage i år 1999 blev Brian sportsdirektør i AcceptCard, og i perioden 2001-2006 var han landsholdchef for Danmarks Cykle Union. Ligeledes var han sportsdirektør for verdens mest vindende cykelhold, HighRoad-Columbia, i perioden 2007-2009. Brian har ligeledes været kommentator for Eurosport siden 2001, og endelig udgav han også bogen “Glæden og Smerten” (2002), der giver et indblik i Brians cykelkarriere. Brian er også i samarbejde med Tonny Worm forfatter af “Sportsdirektøren” (2012), der skildrer Brians arbejde i AcceptCard, og medforfatter til “Sort kaffe og hvide sokker” (2016), der skildrer 12 af Danmarks bedste cykelryttere.

Del