Spændende dag på vandet for de unge

Efter sidste års succes arbejder Vestsjællands Wake og Surf Klub på at gøre det til en tradition, at de hvert år kan invitere vandsportsinteresserede juniorer til at mødes og dygtiggøre sig på vandet.

Spændende dag på vandet for de unge
Vestsjællands Wake og Surf Klub inviterer igen i år en masse børn og unge til en spændende dag på vandet. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Vestsjællands Wake og Surf Klub inviterer igen i år en masse børn og unge til en spændende dag på vandet med forbundende Dansk Vandski og Wakeboard Forbund og Surf samt SUP Danmark.

Efter sidste års succes arbejder Vestsjællands Wake og Surf Klub på at gøre det til en tradition, at de hvert år kan invitere vandsportsinteresserede juniorer til at mødes og dygtiggøre sig på vandet. Temperaturen i vandet er stadig god og med støtte fra Liv i Kalundborg Puljen og BioZisch er der gratis sandwich og snacks til deltagerne.

Dansk Vandski & Wakeboard Forbund og Surf & SUP Danmark er gået sammen med Vestsjællands Wake & Surf Klub om at lave en hyggelig SUP og Wakeboard Camp for børn og unge under 16 år. Dagen vil være inddelt i forskellige aktiviteter, så alle får mulighed for at prøve både SUP og wakeboard, og der vil være SUP stafetter, hvor man på en sjov og legende måde udfordrer sig selv og hinanden. Hele dagen igennem vil der være chill og loungeområder med kaffe til forældrene.Der vil være en sandwich og snacks til alle deltagere.

Arrangementet er gratis og foregår lørdag den 9. september kl. 10 – 15 i Vestsjællands Wake & Surf Klub, Amfivej 1 i Eskebjerg

Program:

10.00 - 10.30: Velkommen og navnerunde

10.30 - 12.30: SUP undervisning og åbent vandskibane (inddelt i grupper med rotation på de forskellige poster)

12.30 - 13.00: Frokost

13.00 - 14.00: SUP race + stafet for alle

14.00 - 15.00: De sidste på vandskibanen, evt. en ekstra tur

Man tilmelder sig via Facebookevent https://www.facebook.com/events/1454802785267417/?ref=newsfeed

Del