Sort magi & Seriemordere

Journalist og forfatter Lone Theils tager dig med ind i fiktionens verden via virkelighedens grusomheder.

Sort magi & Seriemordere
LOF Nordvestsjælland og Kalundborg Biblioteker inviterer til foredrag med krimiforfatteren Lone Theils.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nu kan man komme på opdagelse i krimien med journalist og bestsellerforfatter Lone Theils, når hun besøger Kalundborg.

Kom og vær med, når LOF Nordvestsjælland og Kalundborg Biblioteker inviterer til en interessant aften med krimiforfatteren Lone Theils, som tager dig med ind i fiktionens verden via virkelighedens grusomheder.

Man har mulighed for at går på opdagelse i arbejdsprocessen, når Lone Theils delagtiggøre i, hvordan man arbejder med virkelighedens forbrydelser og omformer dem til krimi-bøger. Lone Theils formår at skabe en rød tråd mellem virkelighed og fiktionen. Mange kender hende både som tidligere korrespondent i London eller som politisk kommentator i forhold til England og det britiske monarki – eller måske man har læst en af hendes mange krimier.

Forfatteren inviterer os med ind i sit arbejdsværelse, når hun fortæller om det fascinerende ved at lade virkeligheden forme fiktionen samt de fortællinger, hun skaber i sine krimier.

Så uanset, om man er interesseret i krimigenren, forfatterprocessen eller bare ønsker at blive inspireret af et spændende foredrag, er Lone Theils foredrag ”Fiktion og Forbrydelse” en mulighed på en mørk februar aften.

Lyder det som et arrangement man gerne vil være med til. Kan billetterne købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside kalundborgbib.dk/ under ”Det sker” eller ved personalet i biblioteksafdelingernes betjeningstid. Billetterne kan også købes via LOF’s hjemmeside lof.dk/nordvestsjaelland under ”Foredrag & Debat”.

Arrangementet foregår mandag den 5. februar kl. 19-21 i mødelokale 4 i Kalundborg Hallerne, indgang D fra Torvet, og sker i samarbejde med LOF Nordvestsjælland.

Del