Sommerstemning i Meny

Det er muligt, at der ikke er meget sommer over vejret lige pt., men hos Meny Kalundborg fejrer man sommeren med både blomster og slush ice i lange baner.

Sommerstemning i Meny
Der er dømt sommerstemning i Meny i den kommende tid med alle Marlies Eriksens blomster. Foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det er muligt, at der ikke er meget sommer over vejret lige pt., men hos Meny Kalundborg fejrer man sommeren med både blomster og slush ice i lange baner.

Marlies Eriksen fra Meny har lavet 20 flotte kæmpe blomster, af crepepapir der hænger sammen med rislamper og andre fine ting fra loftet i indgangspartiet, når man går ind i Meny på Nørre Allé i Kalundborg.

“Denne sommer ønsker vi her i butikken, at bringe liv og glæde til alle, på en helt særlig måde. Her hænger crepe-blomster i alle regnbuens farver ned fra loftet, sammen med solen, glædesbobler i mange herlige farver og søde små sommerfugle,” fortæller Marlies Eriksen.

Slush ice til store og små

Købmand Peter Egebæk og Michael Skovgaard Rasmussen har besluttet, at der skal sælges slush ice i butikkens forområde, og der er nok at vælge imellem. På fredag kører de dem til en helt særlig pris.

“Vi har valgt at udvide vores sortiment af drikke i vores forområde, hvor vi har investeret i seks helt nye slush ice maskiner. Sortimentet består af to forskellige varianter med hver tre smage - seks forskellige alt i alt, som vi sælger i 400 ml. bægre,” fortæller købmand Peter Egebæk.

Tre Cocio milkshake varianter

  • Cappuccino
  • Chokolade (Cocio)
  • Jordbær

Tre klassiske varianter

  • Hindbær
  • Grøn sport
  • Blue ice

Vinsmagning og lækre cocktails

Peter Egebæk fortæller, at de, i Meny, markerer både sommeren og det nye sortiment med et godt tilbud på slush ice på fredag, hvor der i øvrigt også vil være vinsmagning i butikken.

“På fredag vil der være en kæmpe vinsmagning på både rosé- og rødvine samt smagsprøver på færdiglavede cocktails - Mojito og Margarita, ligesom slagteren griller gratis smagsprøver på pølsemagerens hjemmelavede EM grillpølser. Vi håber, at mange vil kigge forbi.”

Del