Sommeraktiviteter for Seniorer

Sommeraktiviteter for Seniorer byder igen i år velkommen til en ny og aktiv sæson.

Sommeraktiviteter for Seniorer Sommeraktiviteter er et tilbud til alle kommunens seniorborgere i den periode, hvor mange andre aktiviteter holder sommerferielukket. Der er bl.a. mulighed for et besøg hos Spildopmagerne onsdag den 6. juli. Her kan man høre om og se stedet, hvor mange frivillige bruger deres tid på at skaffe penge til de uniformerede ungdomskorps i byen. Arkivfoto: Jens Nielsen

kontakt@tv-kalundborg.dk

Sommeraktiviteter er et tilbud til alle kommunens seniorborgere i den periode, hvor mange andre aktiviteter holder sommerferielukket. Arbejdsgruppen bag består af frivillige seniorer i kommunen, og igen i år har de med stor entusiasme knoklet med at få sammensat et bredt og alsidigt program. Kalundborg Kommune støtter op om det frivillige arbejde via §18-midler samt med administrativ bistand.

Sommeraktiviteter for Seniorer byder igen i år velkommen til en ny og aktiv sæson fyldt med spændende arrangementer, ture, foredrag m.m. Årets katalog er netop udkommet, og da der plejer at være god interesse og rift om pladserne, opfordres der til, at man hurtigt henter et katalog, og tilmelder sig i Infobutikken, hvis man vil sikre sig en plads. Arrangementerne er for alle interesserede, og man kan invitere sin nabo, venner eller et familiemedlem med på tur.

Der bliver dermed garanteret det gode selskab i samvær med andre og oveni muligheden for hyggelige snakke over kaffetåren og det bløde brød, der stort set er et obligatorisk og eftertragtet indslag ved de fleste arrangementer.

I år er et nyt indslag fx Fællesspisning for Seniorer i Forsamlingshus Enigheden i Gørlev fredag d. 5. august. Ligesom der er mulighed for et besøg hos Spildopmagerne onsdag den 6. juli. Her kan man høre om og se stedet, hvor mange frivillige bruger deres tid på at skaffe penge til de uniformerede ungdomskorps i byen, samt til Kalundborg Y´s Minette klub og Y´s mens klub m.m. De to klubber står for oprydning og salg på pladsen, hjulpet af mange, som ikke er med i nogen af de nævnte klubber. Max Reinholt Hansen fortæller om Spildopmagerne før og nu, og der vil være en rundvisning. Der sluttes af med kaffe og kage.

Tilmelding i Infobutikken eller på 59 51 11 60/ 40 14 04 85 senest fredag den 1. juli. Det nye sommerkatalog kan ydermere hentes på alle kommunens biblioteker, i aktivitetshusene og i Borgerservice.

Del