Sommer i Tyrol

Straks efter nytår indkalder Kalundborg Amatør Teater (KAT) til informationsmøde omkring den kommende produktion.

Sommer i Tyrol
Kalundborg Amatør Teater puster støvet af en kendt og elsket operette i 2023. Her foto fra Gryden, hvor byspillet Hodja fra Pjort blev spillet i 2022. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tvkalundborg.dk

Det er ganske vist, at Kalundborg Amatør Teater puster støvet af en kendt og elsket operette, nemlig Sommer i Tyrol til næste sommer i Gryden på Møllebakken.

Straks efter nytår indkalder Kalundborg Amatør Teater (KAT) til informationsmøde omkring den kommende produktion. De ansvarlige for at alt kommer til at spille sammen bliver igen til næste år Klaus Ødegaard som instruktør, Gitte Overbjerg som sanginstruktør og Heidi Lillevang som koreograf. Kulisserne er lagt i hænderne på Rikke Skovgaard, kostumerne blive igen kreeret af KATs fantastiske sygruppe og sidst men ikke mindst vil Silas Lillevang igen være ankermanden for at sikre musikken til, såsom ”I sommer og sol ved Den Hvide Hest” og ”Man kan jo ikke gøre for at man har charme” m.fl.

Klaus Ødegaard fortæller, at han er rigtig glad for det hold, der er samlet omkring opsætningen til næste års byspil i Gryden på Møllebakken i Kalundborg.

”Vi havde et rigtig godt samarbejde omkring ”Hodja fra Pjort”. Så det ser jeg frem til at gentage igen til næst år,” siger han.

Hvem der skal have de forskellige roller er langt fra afgjort endnu. Klaus Ødegaard fortæller, at rollerne fordeles efter en audition sidst i januar. Prøverne begynder omkring 1. februar.

”I KAT har vi en tradition for, at alle, der ønsker at værre med også får en rolle at spille – for alle spiller en rolle,” fortæller Klaus Ødegaard.

Premieren er allerede fastlagt til fredag den 18. august.

Del