Sømændene underholder igen til julefrokosten

Der plejer at være højt humør og masser af fest når Fuglede IF inviterer til julefrokost i Hvidebækhallen. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sømændene er igen i år hovednavnet når Fuglede IF inviterer til julefrokost d. 20. november i Hvidebækhallen. Der er allerede godt gang i billetsalget.

Efter landet har været ramt af coronarestriktioner i mere end et år, er Fuglede IF igen klar til at holde fest.

Lørdag d. 20. november inviteres der til julefrokost i Hvidebækhallen hvor Kim Kok fra Ubby Forsamlingshus serverer en lækker buffet, musikken er fra Karl Hermann´s trio og Sømændene som aftenens hovednavn.

Så der er vel nærmest garanti for et brag af en fest for de 800 gæster som der er plads til.

”Der har allerede været god interesse for at købe billetter, faktisk er der kun 200 billetter tilbage, så folk skal være hurtigt ude, jeg vil tro at der er udsolgt når vi kommer frem til oktober,” fortæller formand for Fuglede IF, Jakob Beck Jensen.

Sømændene er kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV, men det er det nok live, at de otte sømænd kommer bedst ud over kanten. Senest nærmest væltede de Kontoret i forbindelse med byfesten.

I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene.

Så der er ingen tvivl om at der bliver fest for alle pengene i Hvidebækhallen lørdag den 20. november, det bliver et brag af en fest tøt Fuglede IF godt love.

Billetter kan købes på Billetten.dk, KLIK HER

Del