Sømændene underholder endnu engang til julefrokosten

Der er ingen tvivl om, at der bliver fest for alle pengene i Hvidebækhallen lørdag den 26. november, det bliver et brag af en fest tør Fuglede IF godt love.

Sømændene underholder endnu engang til julefrokosten Hvidebækhallen plejer at være helt fyldt når Fuglede IF inviterer til julefrokost. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sømændene er igen i år hovednavnet når Fuglede IF inviterer til julefrokost lørdag d. 26. november i Hvidebækhallen. Der er allerede godt gang i billetsalget.

Fuglede IF er igen klar til at holde fest. Lørdag d. 26. november inviteres der til julefrokost i Hvidebækhallen hvor Kim Kok fra Ubby Forsamlingshus serverer en lækker buffet, mens Sømændene er aftenens hovednavn.

Så der er vel nærmest garanti for et brag af en fest for de 800 gæster som der er plads til.

Der er solgt knapt 300 billetter på nuværende tidspunkt, og der er jo længe til jul, så vi regner da med at få udsolgt lige som vi plejer,” fortæller formand for Fuglede IF, Jakob Beck Jensen, og fortsætter,

”I år har vi et orkester mere ud over Sømændene, det er ’Det Vildeste Band’ som er et super godt band, det glæder vi os til og så spiller Pet Mics under spisningen og i pauserne.”

Sømændene er kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV, men det er det nok live, at de otte sømænd kommer bedst ud over kanten. Senest nærmest væltede de først Havnsø til ’Musik i Havnsø, og efterfølgende Kontoret i forbindelse med byfesten.

I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene.

Så der er ingen tvivl om, at der bliver fest for alle pengene i Hvidebækhallen lørdag den 26. november, det bliver et brag af en fest tør Fuglede IF godt love.

Billetter kan købes på Billetten.dk, KLIK HER

Del