Med på eventyrlig motorcykelrejse i Pakistan

Agnes Skårups foredrag tager publikum med på en bemærkelsesværdig rejse fyldt med hjertevarme øjeblikke.

Med på eventyrlig motorcykelrejse i Pakistan
Foto: Pressefoto

Af Lasse Petersen

Vær med, når 25-årige Agnes Skårup deler ud af sine eventyrlige oplevelser fra en solorejse på motorcykel i Pakistan. Eventyreren gæster nemlig Svebølle med et inspirerende foredrag.

Det foregår tirsdag den 21. november klokken 19 i Svebølle Kvik Bibliotek, der er placeret i Åvangens Aktivitetscenter. Her vil hun fortælle om sin bemærkelsesværdige rejseoplevelse, da hun som ung kvinde rejste alene rundt i Pakistan på en motorcykel.

I 2016 opdagede Agnes Skårup ved hjælp af Google Earth en smuk blå sø i de vestlige Himalayabjerge. Dette blev begyndelsen på en utrolig fascination af Pakistan. I 2022 tog hun så en dristig beslutning og farvede sit platinblonde hår mørkt, lejede en motorcykel i Nordpakistan og begav sig ud på en rejse, der skulle ændre hendes liv for evigt.

Agnes Skårup, der i dag er et kendt navn inden for eventyrrejsende, vil tage publikum med på den spændende rejse gennem Pakistan. Hendes foredrag er fyldt med hjertevarme øjeblikke, overvældende gæstfrihed, adrenalinpumpende grusveje og møder med en mangfoldighed af mennesker og natur, som de færreste drømmer om at finde i dette fascinerende hjørne af verden.

Det er den frivillige Svebølle Biblioteksgruppe, der i samarbejde med Biblioteksklubben i Kalundborg står bag arrangementet.

Del