Solbrilleevent med hele 165 modeller

Kollektionen omfatter hele 165 forskellige modeller, tilgængelige i et bredt udvalg af farver.

Solbrilleevent med hele 165 modeller
Joachim Tranberg Lefolii, indehaver af Brillehuset på Nytorv. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

På fredag d. 3. maj inviterer Brillehuset på Nytorv til en spændende event hvor hele 165 forskellige solbriller kan opleves.

Endelig er solen på himlen og derfor er det også tid til at se sig om efter et par nye solbriller. Derfor inviterer Brillehuset til en spændende event nu på fredag d. 3. maj fra kl. 14-17 hvor en repræsentant fra Maui Jim sætter fokus på solbriller.

Kollektionen omfatter hele 165 forskellige modeller, tilgængelige i et bredt udvalg af farver.

”Solbriller fra Maui Jim er dem vi sælger allerflest af, det er vores mest stolte mærke indenfor solbriller, så nu skyder vi sommeren i gang,” fortæller Joachim Tranberg Lefolii, indehaver af Brillehuset på Nytorv.

Maui Jim solbriller adskiller sig fra andre mærker primært på grund af deres avancerede polariseringsteknologi. Denne teknologi reducerer effektivt genskær og uønskede refleksioner fra vand, sne og andre overflader, hvilket resulterer i et klarere og skarpere syn i lyse omgivelser.

Solbrillerne fra Maui Jim kan købes både med og uden styrke, oplyser Brillehuset, som på fredag yder 20% rabat på de populære solbriller.

Del