Socialt samvær og hyggelige stunder

Der inviteres til socialt samvær og hyggelige stunder med bold eller i badetøj.

Socialt samvær og hyggelige stunder
Kulturpakker til Ældre inviterer til socialt samvær og hyggelige stunder.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kulturpakker til Ældre inviterer til socialt samvær og hyggelige stunder. Med bold eller i badetøj forskellige steder i kommunen.

Det er kendt, at bordtennis har en positiv effekt på forebyggelse af alvorlige lidelser i centralnervesystemet. Derudover træner det både humør og boldøjet. Man kan spille i almindeligt tøj eller sportstøj, men man skal have sko på, som ikke har været brugt udendørs. Helst nogle sko som man ikke glider i. Der vil være kaffe og kage fra Madservice. Der er tale om et lille hold på max. 10 personer, så der er tid til den enkelte.

Er man mere til det kolde gys, skal man være mere end velkommen til at komme med, når Kulturpakker til Ældre og Røsnæs Vinterbadere, fredag den 29. september eller Kulturpakker til Ældre og Mullerup Vinterbadere, fredag den 20. Oktober, inviterer til vinterbadning. Der venter en stor oplevelse, som man godt kan blive afhængig af. Blodtrykket stiger, pulsen falder og kroppen udskiller stresshormoner, når man udsætter den for et iskoldt vinterbad. Man skal huske et stort og et lille håndklæde. Efter vinterbadningen vil der blive serveret kaffe og kage fra Madservice.

Lyder arrangementerne som noget man kunne tænke sig at deltage i, kan billetterne købes via www.kulturpakkerkalundborg.dk under ”se arrangementer” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid. Man skal dog være opmærksom på, at man kun kan købe én billet ad gangen.

Ovenstående arrangementer sker i samarbejde med Kulturpakker til Ældre samt RGI – Raklev Bordtennis, Ældresagen i Høng, Årby Bordtennisklub, Røsnæs Vinterbadere samt Mullerup Vinterbadere. Man kan læse mere om Kulturpakker til Ældre her: www.kulturpakkerkalundborg.dk.

Del