Snigpremiere på den helt nye Renault Megane E-Tech Electric

Snigpremiere på den helt nye Renault Megane E-Tech Electric

Af Jens Nielsen

Oplev den helt nye Renault Megane E-Tech Electric og forudbestil tid til prøvekørsel hos Bin2Bil i Kalundborg nu på søndag.

Slap af i et genopfundet passagerrum, hvor alt er designet til at forenkle dine køreture. Ræk hånden ud fra dit justerbare, optimerede sæde og rør ved den brede 774 cm2 store L-formede openR-skærm.

Der er tale om den helt nye Renault Megane E-Tech Electric, som kan opleves til en snigpremiere nu på søndag d. 8. maj hos Bin2Bil i Elmegade, Kalundborg.

Ultratynde batterier

Bilen er udrustet med batterier på hhv 40 eller 60 kWh. De er ultratynde/flade, blot 11 cm høje og passer ind i bunden af bilen mellem akslerne. Batterierne er i øvrigt de tyndeste på markedet.

Størrelsen indebærer, at bilens højde holdes på 1,50 meter, hvilket også forbedrer aerodynamikken og sænker tyngdepunktet yderligere.

Det store batteri vejer 394 kg, det lille blot 290 kg og Renault har ændret på den kemiske sammensætning, så batterierne indeholder mere nikkel og mindre kobolt, hvorved man har opnået en større energi tæthed.

Megane E-Tech Electric opnår en rækkevidde på op til 300 km for 40 kWh batteriet og op til 470 km for 60 kWh.

Hos Bin2Bil i Kalundborg glæder de sig rigtigt meget til at vise den nye Renault frem nu på søndag. Det foregår i tidsrummet mellem kl. 11.00-15.00 og hvis man vil være sikker på en køretur, så er det en god ide at booke en tid til prøvekørsel hos Andreas på tlf. 59 48 06 48

Del