Smukt løb på Asnæs

På torsdag i næste uge er der atter Mineslundløb. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det traditionsrige Mineslundløb er atter på trapperne. Torsdag den 16. september er der mulighed for at løbe både 6 og 11 km på smukke Asnæs.

5 Tårns Motion, Eirik Vinsand og Meny-slagterne byder igen i år på en frisk løbe- eller gåtur på Asnæshalvøen.

”Vi ved, at mange løb er udsat fra sidste år til netop her i august og september, og derfor klumper sig sammen. Men Mineslundløbet er kun 6 og 11 km, og derfor ikke rigtig i konkurrence med de store løb, som fx broløbet og Copenhagen halvmarathon. Det bliver mere betragtet, som en herlig lille aftenløbetur i noget af Vestsjællands flotteste natur med udsigt over Kalundborg Fjord, lette skovstier og flot løb langs Jammerlandbugten med udsigt til Storebæltsbroen, og måske et enkelt rådyr eller to inden for synsvidde,”fortæller løbsleder Kenneth Krüger Hansen.

Løbeturen på 6 km (man kan også gå ruten) begynder kl. 18 fra Mineslund, Asnæsvej 38. Herfra går turen går til hyggelige skovstier med Kalundborg Fjord på højre side. Derefter til den modsatte side i skoven, hvor der løbes med udsigt til Storebæltsbroen, endelig retur til Mineslund, hvis man gennemfører 6 km. Til de 11 km kræver det en lille rundtur mere.

Når deltagerne er kommet i mål, står Meny-slagterne parat i maskinhallen, og serverer frisklavede gourmetburgere.

Tilmeldingen foregår via hjemmesiden 5taarnsmotion.dk. Der er tidtagning med armbåndschip, og diplomer kan efter løbet udskrives fra hjemmesiden.

Del