Skyder sommerferien i gang og spiller solen ned

Vi har hyret en DJ, som kommer til at spille solen ned på terrassen fra kl. 20:00 til 24:00. Vi har selvfølgelig lavet lidt lækre og billige drinkstilbud så vi kan få sat gang i stemningen."

Skyder sommerferien i gang og spiller solen ned Den mexicanske cocktail bar og restaurant Jefe på havnen i Kalundborg er klar til at skyde sommerferien i gang for alvor i dag fredag med masser af gode cocktails og en DJ der spiller solen ned. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Den mexicanske cocktail bar og restaurant Jefe på havnen i Kalundborg er klar til at skyde sommerferien i gang for alvor i dag fredag med masser af gode cocktails og en DJ der spiller solen ned.

Vejrudsigten for de næste dage ser perfekt ud, derfor er der også god grund til at komme ud og nyde det gode vejr, og det kan fx foregå hos Jefe på vesthavnen i Kalundborg, hvor der bydes på Sunset Session.

”Vi regner med at køre Sunset Session hver fredag hele sommeren og lige i dag er vejret helt perfekt til det,” fortæller Asger Øgelund fra Jefe, og fortsætter,

Vi har hyret en DJ, som kommer til at spille solen ned på terrassen fra kl. 20:00 til 24:00. Vi har selvfølgelig lavet lidt lækre og billige drinkstilbud så vi kan få sat gang i stemningen, så nu skal vi have skudt sommerferien i gang med en sommerfest af bedste kaliber.”

Ud over god mad og spændende cocktails bliver der lavet et område foran baren hvor der kan spilles en række forskellige spil, og samtidig bydes alle studenter som kommer forbi på et gratis tequilashot, så ingen tvivl om, at der bliver sommerstemning på kajen i aften.

Del