Skyder nytåret i gang med kæmpe besparelser og flotte biler

Blandt andet får alle der køber en ny bil til nytårskuren et Tivoli Guldkort med i handlen, som giver ubegrænset adgang for 4 personer i forlystelsesparken i hele 2023.

Skyder nytåret i gang med kæmpe besparelser og flotte biler
Bilcentret Peer Glad inviterer til nytårskur den kommende weekend. Privatfoto

Glad inviterer til en forrygende nytårskur med store besparelser på en lang række populære modeller med masser af udstyr og lave driftsomkostninger.

På Slagelsevej 88 i Kalundborg skydes det nye år i gang med en masse skarpe tilbud hos Bilcentret Peer Glad. På både Peugeot, Citroën og Opel er der store besparelser på mange af de storsælgende modeller. Blandt andet Peugeot 208, årets mest solgte bil i 2022, som er nedsat med 50.000 kr. og nu kan fås fra kun 159.990.

”208 modellen har i mange år været danskernes foretrukne bil, og denne flotte placering har gjort at fabrikken har valgt at støtte op med ekstraordinært skarpe priser til at skyde det nye år i gang med. Det er vi glade for, da det jo kommer vores mange loyale kunder til gode”, forklarer Brian Olsen, Peugeot salgskonsulent hos Bilcentret Peer Glad.

Det er ikke kun Peugeot som har spidset blyanten. Også Opel og Citroën følger trop med store besparelser og biler klar til hurtig levering. F.eks. den smarte Opel Corsa og Citroën C3.

Oplevelser for hele familien med i handlen

Oveni de importørstøttede tilbud, giver Glad en række ekstra attraktive nytårskur tilbud med til de handlende. Blandt andet får alle der køber en ny bil til nytårskuren et Tivoli Guldkort med i handlen, som giver ubegrænset adgang for 4 personer i forlystelsesparken i hele 2023, ligesom der er et præmiefyldt lykkehjul, hvor man kan vinde tilbehør til sin nye bil. Til at skylle de gode tilbud ned, byder Glad på champagne og vand og tænder op i grillen i weekenden 7.-8. januar fra kl. 11-16 begge dage.

Kig indenfor på Slagelsevej 88 og start året med et godt tilbud.

Del