Skybrud blev årets mest sete video

Se de mest afspillede videoer på TV-Kalundborg.dk i 2021

Af Jens Nielsen

Vi har samlet et overblik over de mest sete videoer i 2021, hvor historien om sommerens voldsomme skybrud topper listen.

TV-Kalundborg har i årets løb lavet en lang række af indslag, både med billeder og med videoer, vi har her samlet de mest sete videoer i 2021.

Den 26. juli blev Kalundborg ramt af et tredobbelt skybrud, hvor der faldt 42 millimeter regn på en halv time og nærmest oversvømmede hele byen.

Videoen fra den dag er årets mest sete med godt 45.000 afspilninger.

https://tv-kalundborg.dk/nyheder/video-kalundborg-oversvommet-efter-skybrud/

Nummer to på listen over mest sete videoer er historien om Hjemmeværnets øvelse på Kalundborg Havn en hel weekend i april.

Søndag formiddag blev fjenden beskudt fra søen og fra land. Myndighederne frygtede, at den banderelaterede gruppe ’Frihed’, ville forsøge at få adgang til en hemmeligholdt vaccine, som blev opbevaret i et af de store pakhuse på Kalundborg Havn.

Derfor var Hjemmeværnet sat ind for at bevogte pakhuset. En bevogtning som bestod af folk på kajen, hurtigtgående gummibåde i havnen og Holger Danske i Kalundborg Fjord.

https://tv-kalundborg.dk/nyheder/video-skud-mod-kriminel-bande/

Videoen med tredjeflest afspilninger er fra et voldsomt færdselsuheld på Kalundborgvej ved Viskinge, hvor to biler kørte frontalt sammen sidst i juli måned.

Flere børn og voksne blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet.

https://tv-kalundborg.dk/nyheder/video-tre-biler-i-voldsomt-faerdselsuheld-ved-viskinge/

Nummer fire på listen er historien om pedellens værksted og garageanlæg på Tømmerup Fri- og Efterskole som brændte ned til grunden en tidlig torsdag morgen i april.

https://tv-kalundborg.dk/nyheder/video-voldsom-brand-pa-skole-torsdag-morgen/

En torsdag aften i september var politiet massivt til stede i Gørlev efter et knivstikkeri hvor en 19-årig ung mand blev ramt i halsen.

Den unge mand blev med lægehelikopteren fløjet til Rigshospitalet.

Videoen fra knivstikkeriet blev årets femte mest sete.

https://tv-kalundborg.dk/nyheder/ung-mand-stukket-med-kniv-i-halsen/

Del