Skov gennemsøgt af 14 politihunde

Af Jens Nielsen

14 politihunde fra det meste af Sjælland blev torsdag sat ind i eftersøgningen af den 39-årige mand som forsvandt i Kalundborg i januar måned.

Siden den 39-årige Anders Vejbjerg Kristoffersen forsvandt fra sin bopæl i Klosterparkvejskvarteret i januar måned har der ikke været livstegn.

Politiet har efterprøvet flere forskellige muligheder for at finde manden, og onsdag blev søer og vandhuller i området omkring Herredsåsen undersøgt af specialuddannede vandsøgningshunde, dog uden resultat.

Torsdag blev der så indsat 14 af politiets bedste hunde, hentet fra hele Sjælland, i Klosterskoven på Lerchenfeldvej.

”Vi søger med vores hunde i kæder med omkring 40 meter mellem hundene, området er stort, derfor er vi så mange hunde, og når vi er færdige her i skoven, så har vi et par andre grønne området vi også lige skal søge i,” fortæller Alan Syhler, operativ leder af dagens aktion i Klosterskoven.

Hundeførerne var delt ind i grupper og hver gruppe var udstyret med en ipad hvor lige det område der skulle søges i, var tegnet ind på et kort over skoven.

Hvis de mange politihunde ikke finder spor af den forsvundne mand, vil næste skridt være at søge med vandsøgningshunde i Kalundborg Havn, oplyser Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder hos Midt og Vestsjællands Politi

Del