Skæg i Klosterparken

Han kom ridende ind på sin ”pony” alt imens, at han sang, og alle børnene hvinede af glæde.

Skæg i Klosterparken Hr. Skæg var tirsdag formiddag i Kalundborg til stor glæde for mange børn. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag formiddag underholdte Hr. Skæg i Den 8. Himmel i Klosterparken i Kalundborg. Til stor glæde for de mange fremmødte børn kom han ridende ind på scenen på en ”pony”.

Hr. Skæg bor på Ramasjang-øen, men var tirsdag formiddag i Kalundborg, hvor han fik et hav af børn og voksne til at grine, danse og synge. Han kom ridende ind på sin ”pony” alt imens, at han sang, og alle børnene hvinede af glæde, da de fik øje på ham. Han lagde derefter ud med at fortælle om, hvordan man siger goddag på andre sprog, og han var meget imponeret over børnene i Kalundborg, da de lærte det meget hurtigere, end han gjorde.

”Nu ved jeg hvorfor, det er fordi de klogeste børn i Danmark kommer fra Kalundborg,” sagde han, og alle børnene var helt enige. Der blev sunget, danset og grinet i lange baner hele formiddagen i Klosterparken, hvor omkring 1.200 børn og voksne havde lagt vejen forbi.

Det er over ti år siden, at Hr. Skæg - eller som han hedder privat - Mikkel Lomborg - første gang kunne opleves på DR Ramasjang med programmerne Skæg med Tal, Skæg med Bogstaver, Skæg med Ord og Skæg med Matematik. Siden da er han blevet en slags kultfigur for en hel generation.

De to næste koncerter i Den 8. Himmel senere i juli er ”Cirkeline og Coco i Afrika” med Moussa Diallo Trio samt Kristian & Mysteriet.

Del