Sjov i gaden, fis og ballade i Den 8. Himmel

På tirsdag er det de fire Tubalupa-musikere, der tager børnene med tilbage til dengang, hvor mor var dreng, og hvor leg og "hittepåsomhed" gik hånd i hånd.

Sjov i gaden, fis og ballade i Den 8. Himmel
Der var fest og glade dage, da Tubalupa spillede i Den 8. Himmel i Klosterparken i Kalundborg sidste år. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag formiddag er der den første forestilling i Den 8. Himmel i Klosterparken i Kalundborg, og der er sjov i gaden og fis og ballade, når Tubalupas fire veloplagte musikere spiller iørefaldende world- og folkemusik, som møder børnene i et muntert mix af musik og fortælling.

Det siges, at solen altid skinner i Den 8. himmel. Derfor er der god grund til at glæde sig til de fire koncerter, som i skolernes sommerferie indtager amfi-scenen i Klosterparken i Kalundborg. På tirsdag er det de fire Tubalupa-musikere, der tager børnene med tilbage til dengang, hvor mor var dreng, og hvor leg og "hittepåsomhed" gik hånd i hånd.

Tubalupa Band har spillet i Kalundborg mange gange før, og er lige så glade for Den 8. Himmel, som børn og voksne er for dem. Med på scenen har Tubalupa spændende instrumenter, og så er de både gode til at spille, synge og fortælle sjove historier. Publikum er garanteret sjov i gaden, fis og ballade, når de skal høre Tubalupas muntre mix af fortællinger og world- og folkemusik.

Tubalupa Band spiller i Klosterparken på tirsdag den 2. juli kl. 10.30. Billetterne til koncerterne kan købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside under ”Det sker”. Man kan også købe billet i indgangen.

Del