Sigtet for narko- og spirituskørsel i forbindelse med færdselsuheld

Den 39-årige blev anholdt i forbindelse med sigtelser for både spiritus- og narkokørsel i den personbil, som han var fører af.

Sigtet for narko- og spirituskørsel i forbindelse med færdselsuheld
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag formiddag var to bilister stødt sammen i det lysregulerede vejkryds Esbern Snaresvej/Klosterparkvej i Kalundborg, hvorfor politiet rykkede ud til uheldsstedet.

Det viste sig, at en 77-årig mand fra Kalundborg var standset på Esbern Snaresvej for rødt lys i lyskrydset ved Klosterparkvej, da han blev påkørt af en bagfra kommende bilist. Der var tale om en 39-årig mand fra Kalundborg, som slap uskadt fra sammenstødet ligesom den 77-årige bilist.

Den 39-årige blev dog anholdt i forbindelse med sigtelser for både spiritus- og narkokørsel i den personbil, som han var fører af, fordi politiets test med både alko- og narkometer begge gav udslag for ulovlig påvirkning af alkohol og narkotika under kørslen.

Politiet løslod den 39-årige efter udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, så han kan forvente at høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringerne foreligger. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport onsdag.

Del