Sigtet for manglende forsigtighed med brændbart materiale

Ved ankomsten til stedet forsøgte en 56-årige kvinde at løbe fra stedet, og brandvæsnet og politiet kunne efterfølgende konstatere, at røgen kom fra hendes lejlighed.

Sigtet for manglende forsigtighed med brændbart materiale
Fredag aften kort før kl. 21 rykkede Vestsjællands Brandvæsen ud til en beboelsesejendom i Møllestræde. Foto: Merete Jensen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag aften kort før kl. 21 rykkede Vestsjællands Brandvæsen ud til en beboelsesejendom i Møllestræde i Kalundborg, hvor der kom røg ud fra en lejlighed.

Ved ankomsten til stedet forsøgte en 56-årige kvinde at løbe fra stedet, og brandvæsnet og politiet kunne efterfølgende konstatere, at røgen kom fra hendes lejlighed. Det viste sig, at der ikke var direkte brand i hendes køkken, men kraftig røgudvikling fra bl.a. noget pap, der havde ligget over et tændt komfur.

Den 56-årige kvinde var uskadt, men blev ud fra disse omstændigheder sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen på grund af den manglende forsigtighed med brændbart materiale i sit køkken.

Politiet vurderede, at kvinden måske ikke helt havde forstået situationens alvor, så politiet udfærdigede tillige en underretning til de sociale myndigheder, som derefter kan vurdere, hvorvidt hun måtte have behov for støtte. Hun kan dog forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport mandag.

Læs også: Røglugt skabte bekymring

Del