Sigtet for grov vold: Knuste ølflaske i hovedet på 20-årig

Af Jens Nielsen

En 26-årig mand er sigtet for grov vold efter at en 20-årig blev slået i hovedet med en ølflaske natten til torsdag.

Natten til torsdag klokken 02.03 modtog politiet et alarmopkald om et overfald i Kordilgade uden for en restauration, idet en mand var blevet slået i hovedet med en genstand.

Både en ambulance og en politipatrulje kørte til stedet, hvor politiet traf en 20-årig mand fra Nyrup med et blødende sår. Flere tilstedeværende kom den kvæstede til hjælp og kunne i øvrigt oplyse, at den mistænkte var stukket af fra stedet.

Politiet fik klarlagt, at den 20-årige havde været i diskussion med en anden mand, hvorefter det udviklede sig til slagsmål.

Herunder var den 20-årige blevet slået i hovedet med en ølflaske, som knustes. Han blev i ambulancen bragt til fornøden behandling på en skadestue for en flænge som følge af slaget med ølflasken.

Politiets efterforskning på stedet fik klarlagt, hvem modparten i slagsmålet med den 20-årige kunne være. En 26-årig, mistænkt mand fra Kalundborg blev efterfølgende opsøgt på sin bopæl, hvor politiet traf ham. Han tog med til politistationen til afhøring i sagen, hvor politiet sigtede ham for grov vold mod den 20-årige.

Den sigtede vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen mod ham skal afgøres strafferetligt.

Del