Sigtet for grov vold efter uenighed i trafikken

Den 27-årige motorcyklist blev i forbindelse med det voldelige optrin slået i hovedet med en svensknøgle

Sigtet for grov vold efter uenighed i trafikken

Af Jens Nielsen

En 53-årig mand fra Kalundborg blev anholdt og sigtet for grov vold efter, at have slået en mand i hovedet med en svensknøgle.

Torsdag sidst på eftermiddagen fik politiet anmeldelse om en voldelig episode i trafikken på Eskebjergvej, hvor flere mænd sloges. Da politiet kom frem, var der faldet ro på stedet, men en 27-årig mand fra Kalundborg havde fået et slag i hovedet med en svensknøgle, så der blev tilkaldt en ambulance.

Forud for optrinnet opstod en uenighed mellem to motorcyklister og en 19-årig mand fra Kalundborg, som begge kørte på Eskebjergvej. Den 19-årige bilist, og den ene motorcyklist stødte sammen i forbindelse med at motorcyklisterne ville overhale. Motorcyklisten, en 27-årig mand fra Kalundborg, tolkede det som om, at bilisten havde trukket bilen ud i ham med vilje, så motorcyklisterne kørte efter bilisten for at tale med ham, oplyser politiet.

Den 19-årige mand blev utryg og ringede til sin far, som kørte til stedet med nogle venner for at hjælpe sønnen. De mødtes på Eskebjergvej, hvor der opstod tumult imellem mændene. Den 27-årige motorcyklist blev i forbindelse med det voldelige optrin slået i hovedet med en svensknøgle, og en 53-årig mand fra Kalundborg blev anholdt og sigtet for grov vold.

Den 27-årige blev undersøgt på skadestuen, og han havde ikke pådraget sig kritiske skader. Politiet afhørte vidner på stedet, og tog den sigtede med på stationen til afhøring, hvorefter sagen blev vurderet juridisk. Der var ikke grundlag for at fremstille den 53-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt ud på aftenen, og kan forvente et retsligt efterspil senere. oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Del