Sigtes for drabsforsøg efter skyderi

Den 24-årige søgte efter skyderiet tilflugt på en adresse midt i Gørlev by, hvor han blev afhentet af en ambulance.

Sigtes for drabsforsøg efter skyderi
To mænd er anholdt og sigtes for drabforsøg efter et skyderi søndag aften på Mullerupvej, Mullerup. Politiet har været til stede på adressen hele natten og det meste af formiddagen mandag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

To mænd på 27 og 35 år fra Vestsjælland sigtes for drabsforsøg efter, at der blev affyret skud mod en 24-årig mand søndag aften i Mullerup. 

Søndag aften kl 23.42 blev det anmeldt, at der på en ejendom på Mullerupvej i Mullerup, skulle være blevet affyret et skud mod en 24-årig mand fra Kalundborg.

Manden havde som følge af skuddet fået et strejfsår på siden af hovedet. Skudafgivelsen var tilsyneladende sket som følge af en overensstemmelse mellem to grupper af personer på stedet.

Den 24-årige søgte efter skyderiet tilflugt på en adresse midt i Gørlev by, hvor han blev afhentet af en ambulance og kørt til sygehuset. Hvordan han er kommet fra Mullerup til Gørlev, vides ikke.

To mænd på hhv. 27 og 35 år fra Vestsjælland blev anholdt på en adresse på Mullerupvej i Mullerup og sigtet for drabsforsøg.

Politiet har været på stedet hele natten og fortsætter i dag med yderligere ransagning på adressen.

De to personer ventes fremstillet i grundlovsforhør i løbet af eftermiddagen mandag.

Langt fra første gang

Det er langt fra første gang, at der sker voldsomme hændelser i den lille by Mullerup. Tilbage i 2018 blev en 29-årig mand dræbt af skud på en ejendom midt i Mullerup og ved samme ejendom blev der i 2020 kastet en håndgranat mod bygningen så en mand blev såret.

Det er dog ikke samme ejendom der denne gang er tale om i forbindelse med søndagens hændelse.

Del