Signe er kåret som Årets Frivillig

Signe er kåret som Årets Frivillig Signe Munk sammen med nogle af klubbens rulleskøjtepiger. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Signe Munk fra Kalundborg Rulleskøjteklub er blevet udvalgt af Rullesport Danmark til årets frivillig 2021. Søndag fik hun overrakt diplom og blomster.

” Vi takker for den store indsats du lægger i Kalundborg Rulleskøjteklub og kan med glæde fortælle, at du er blevet udvalgt til Årets Frivillig indenfor Kunstrulleskøjteløb i Rullesport Danmark.”

Den besked fik en noget overrasket Signe Munk fra Kalundborg Rulleskøjteklub da Jimmy Slaiman,

formand for Kalundborg Rulleskøjteklub, søndag overrakte diplom og blomster fra Rullesport Danmark.

I indstillingen til den fornemme pris står der:

Signe er træner for de unge rulleskøjtepiger i Kalundborg Rulleskøjteklub. Hun er altid glad og empatisk og vil altid lægge øre til de unge rullepiger. Om det er problemer med et program, vedrørende stævner eller om det er af mere privat karakter, er Signe der. 

Signe er med til at arrangere stævner og deltager fra morgen til aften, med overnatninger, træning m.m. Hun er altid klar med et svar pr. sms eller telefon og stiller sig til rådighed udover klubbens træningstider.

Signe er for nyligt blevet mor til en lille dreng og navlestrengen var knap nok blevet klippet, før hun igen var i gang med at træne de unge rullepiger. 

Signe var midt i november med til at løfte rulleskøjtning til et nyt niveau i Kalundborg, for her blev der afholdt DM i rulleskøjtning i Kalundborg Hallen.

Pigerne elsker Signe og hendes måde at være på og det gør vi forældre og bestyrelse også og vi syntes hun fortjener den fine anerkendelse det er at blive årets frivillig 2021.

Del