Sidste chance

”Vi lukker ned for sæsonen på søndag, så kom og nyd de sidste dage med godt vejr med fx et stjerneskud og en flaske rosé,”

Sidste chance
Det bliver tidligere mørkt og derfor har Asgers Fisk investeret i både lyskæder, terrassevarmere og tæpper så gæsterne kan holde varmen også når solen er gået ned. På søndag er der sidste åbningsdag i denne sæson. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Sommeren går på hæld og søndag bliver sidste åbningsdag på terrassen hos Asgers Fisk. Fredag vil der være musik til maden.

Metrologerne lover flot sommervejr hen over weekenden inde vejret skifter til regn på mandag. Derfor har Asger Øgelund, som står bag Asgers Fis og Asgers Bar, besluttet, at udeserveringen på terrassen hos Asgers Fisk har sidste åbningsdag på søndag.

”Vi lukker ned for sæsonen på søndag, så kom og nyd de sidste dage med godt vejr med fx et stjerneskud og en flaske rosé,” siger Asger Øgelund.

Fredag byder der, foruden det gode vejr, også på live musik fra en trio og der vil være gode tilbud på vin som der skal ryddes op i, bl.a. flere magnumflasker.

Når mørket falder på, kan festen fortsætte hos Asgers Bar hvor en DJ vil spille musik og der vil være happy hour fra kl. 21-22.

”Vi glæder os allerede til næste år hvor der kommer til at ske en række nye tiltag, men det vender vi tilbage til,” fortæller Asger Øgelund.

Del