Shubiduo underholder i forsamlingshuset

I Buerup forsamlingshus spilles der op til fest og dans torsdag den 15. september.

Shubiduo underholder i forsamlingshuset Shubiduo kommer og spiller Shu-bi-duas hits fra 70'erne og 80'erne.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Shubiduo kommer og spiller Shu-bi-duas hits fra 70'erne og 80'erne i Buerup forsamlingshus den 15. september.

I Buerup forsamlingshus spilles der op til fest og dans torsdag den 15. september. Her kan man komme til koncert med Bosse Hall Christensen, der var med til at danne Shu-bi-dua, og manden bag gruppens gakkede tekstunivers og spøg & skæmt covers på pladerne 1-8, den gyldne periode.  Carsten Rønnest synger og spiller guitar i ægte ”United Steaks gademusikantstyle.”  Sammen kalder de sig for Shubiduo.

Fra starten af 70’erne til starten af 80’erne leverede Shu-bi-dua et unikt stillbillede af  tiden, der i dag opleves med et sjovt og nostalgisk glimt i øjet. I et Danmark, hvor  solen stiger op over bilkirkegården, med storke på skorstenene og bier i  grøftekantens blomster. 

Shu-bi-duas allerstørste hits serveres direkte fra den “gyldne periode”. En hjertelig musikfortælling med masser af sjov og det helt store grin.  Bosse & Carsten tager tråden op fra dengang, da Bosse var med i Shu-bi-dua.

Arrangementet begynder kl. 18 med fællesspisning og kl. 19.30 går Shubiduo på scenen. Billetter købes via www.kalundborglif.dk, og her kan man vælge mellem billetter med eller uden spisning. Arrangementet er støttet af Projekt Liv I Forsamlingshusene.

Tilmelding til fællesspisning skal ske senest mandag d. 8/9 2022 via https://place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM7499. Køb af billet på samme link. Se mere på Buerups beboerforenings hjemmeside: www.buerupbeboerforening.dk.

Del