Seniorfest tæt på aflysning

"jeg nær havde fået kaffen galt i halsen da der kom en regning på 16.000 kr. for den opgave, det synes vi er helt urimeligt"

Seniorfest tæt på aflysning
”Man taber altså lidt af gnisten. Vi er op imod 50 frivillige der knokler den dag for at give de ældre en god oplevelse, og det er ikke noget foreningen tjener særligt meget på, og det er heller ikke formålet," siger Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner. Arkivfoto: Merete Jensen.

Af Jens Nielsen

Til næste år er det 14. gang at H.F.Vestsjællands Venner arrangerer seniorfest for det ældre publikum, men festen var tæt på at blive aflyst grundet store udgifter til leje af hal og borde og stole.

H.F.Vestsjællands Venner, med Niels-Erik Sørensen i spidsen, har gennem mange år glædet ældre borgere i Kalundborg Kommune med en stor fest en gang om året, men udgifterne til leje af Hvidebækhallen og borde og stole er efterhånden blevet så store, at foreningen flere gange har overvejet om det var på tide at sige stop.

”Det koster 30.000 kr. for at leje Hvidebækhallen og der giver Kalundborg Kommune et beløb som hjælp, men der er ingen borde og stole i Hvidebækhallen, dem henter kommunen så i Gørlevhallen og jeg må nok sige, at jeg nær havde fået kaffen galt i halsen da der kom en regning på 16.000 kr. for den opgave, det synes vi er helt urimeligt, der er altså ikke ret langt fra Gørlev til Jerslev,” fortæller Niels-Erik Sørensen, formand for H.F.Vestsjællands Venner, og fortsætter,

”Man taber altså lidt af gnisten. Vi er op imod 50 frivillige der knokler den dag for at give de ældre en god oplevelse, og det er ikke noget foreningen tjener særligt meget på, og det er heller ikke formålet.”

Til glæde for mange mennesker

Bestyrelsen i H.F.Vestsjællands Venner har dog besluttet at fortsætte en gang mere og det bliver torsdag d. 8. februar 2024 og stadigvæk i Hvidebækhallen. Billetterne bliver sat til salg 1. november.

”Det er til glæde for mange mennesker og det er det vigtigste, det holder en oppe, jeg tror der vil være mange som bliver kede af det hvis vi bliver nødt til at aflyse,” siger Niels-Erik Sørensen.

Det bliver duoen Butterflies som igen underholder under middagen og senere spiller de også op til dans og H.F.Vestsjællands Venner går nu i gang med at finde den øvrige underholdning til Seniorfesten 2024.

Del