Selvbetjent bibliotek i Eskebjerg

Borgere i og omkring Eskebjerg har dermed fået mulighed for at aflevere og hente biblioteksmaterialer når det passer dem bedst i løbet af dagen.

Selvbetjent bibliotek i Eskebjerg
Biblioteket i Eskebjerg er blevet gjort selvbetjent.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Biblioteket i Eskebjerg har fået udvidet sin åbningstid betragteligt, idet biblioteket er blevet gjort selvbetjent.

Som i resten af kommunens filialer kan man nu scanne sit sundhedskort – også mobiludgaven – og taste sin firecifrede pinkode ved døren og så få adgang til biblioteket. Borgere i og omkring Eskebjerg har dermed fået mulighed for at aflevere og hente biblioteksmaterialer når det passer dem bedst i løbet af dagen.

Åbningstiden for det åbne bibliotek er 7 - 22 søndag til torsdag og 7 - 20 fredag til lørdag. Der vil stadig være mulighed for at møde en hjælpsom bibliotekar tirsdag og torsdag i tidsrummet 10 - 16 og den frivillige biblioteksgruppe vil også fortsat være at finde om lørdagen fra kl. 10 - 12.

Bibliotekets personale kan altid kontaktes på telefonen i hverdagene i tidsrummet 10 - 15. Tlf.nr: 59 53 55 60 samt på mail: klbbibliotek@kalundborg.dk

Praktisk omkring brug af det selvbetjente, åbne bibliotek:

Man skal være oprettet som låner på Kalundborg Biblioteker, og altid medbringe sygesikringsbevis. Børn under 16 år må ikke opholde sig i det åbne bibliotek uden en voksen.

Del