Sebastian i Kino

Når Sebastian, alene på scenen møder sit publikum til Trubadurens Aften, får poesien for alvor vinger.

Sebastian i Kino Torsdag den 3. november gæster Sebastian Kino Den Blå Engel i Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 3. november gæster Sebastian Kino Den Blå Engel i Kalundborg.

Når Sebastian, alene på scenen møder sit publikum til Trubadurens Aften, får poesien for alvor vinger. Sebastian ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor, og han forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv.

Sebastian er en kunstner, der har noget på hjerte. Fra dem, der lærte Sebastian og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne at kende, over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter og Hodja Fra Pjort. Alle har derfor noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen med et udsøgt rids af sange fra det sidste halve århundrede.

Sebastian har været med til at definere dansk musik i snart 50 år. At opleve ham i trubadurrollen giver en både munter, men også eftertænksom aften, hvor Sebastian tager publikum med hele følelsesregistret rundt. Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de eviggrønne sange, vi alle kan synge med på.

Billetter er sat til salg på Kino Den Blå Engels hjemmeside eller de kan købes i biografen.

Del