Saunagus og fællessang

Der venter en stor oplevelse, som man godt kan blive afhængig af.

Saunagus og fællessang
Nu kan man være med, når Kulturpakker til Ældre inviterer til socialt samvær.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I efteråret byder Kulturpakker til Ældre velkommen med vinterbadning og fællessang.

Nu kan man være med, når Kulturpakker til Ældre inviterer til socialt samvær og hyggelige stunder, i grupper på alt mellem 10-50 personer. I september har man mulighed for at afslutte måneden med et koldt gys, når Kulturpakker til Ældre og Røsnæs Vinterbadere, fredag den 29. september kl. 10-12, inviterer til vinterbadning og saunagus.

Der venter en stor oplevelse, som man godt kan blive afhængig af. Der dyppes/ bades i havvandet mellem turene i den varme sauna, hvor der gives tid til at mærke alt det gode, kulden og varmen gør for kroppen. Man kan bade fra stige på dybere vand eller gå i og stå på lavere vand – det er helt op til en selv. Man skal huske at medbringe et stort og et lille håndklæde, da det skal bruges til at svøbe dig ind i, i saunaen og til at sidde på.

Fællessang

Man skal også være velkommen til at begynde oktober måned med en omgang fællessang, når Kulturpakker til Ældre og Ældresagen i Høng sammen med Sangkraft, mandag den 2. oktober kl. 14 -16, slår pjalterne sammen. Alle kan være med uanset ens musikalske talenter. Nogle af eftermiddagens sange er planlagte på forhånd, mens andre bliver valgt frit på dagen. Alle kan byde ind med et forslag, og her har man mulighed for at fortælle, hvorfor man ønsker netop denne sang. Der vil være musikalsk akkompagnement til alle sangene. Til begge arrangementer vil der blive serveret kaffe og kage.

Lyder det som nogle arrangementer, man kunne tænke sig at deltage i, kan billetterne købes via www.kulturpakkerkalundborg.dk under ”se arrangementer” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid. Det er muligt at tilkøbe transport, og det gør sig gældende for personer både med og uden kørestol. Hvis der ønskes transport, skal billetterne dog købes 4 uger før arrangementet. Derudover skal man være opmærksom på, at man kun kan købe én billet ad gangen.

Ovenstående arrangementer sker i samarbejde med Kulturpakker til Ældre samt Røsnæs Vinterbadere og Ældresagen i Høng. Man kan læse mere om Kulturpakker til Ældre her: www.kulturpakkerkalundborg.dk

Del