Sankt Hans aften på Amfi

Lotte Riisholt vil spille og synge fra kl. 19 til bålet tændes på Amfi i Bregninge.

Sankt Hans aften på Amfi
Søndag den 23. juni optræder Lotte Riisholt igen på Amfi, og ildsjæl og iværksætter Rikke Klindt holder båltale. Privatfoto.

gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag den 23. juni, som jo er Sankt Hans aften optræder Lotte Riisholt igen på Amfi. Lotte Riisholt vil spille og synge fra kl. 19 til bålet tændes.

Stemningen af fest, dans og sang til tonerne fra jukeboxen står med garanti i stærk erindring hos mange. Det er denne stemning, som den professionelle sangerinde og entertainer Lotte Riisholt genskaber, når hun optræder med showet ”Sange fra den gamle jukebox”.

Største hits fra Danskpoppens storhedstid

Repertoiret er sammensat af de største hits fra Danskpoppens storhedstid i primært 70´erne krydret med kendte country-toner og pop/rock hits. Når Lotte Riisholt optræder med den trådløse mikrofon er alt tilladt: Man må feste, synge, danse eller bare hygge.

Lotte Riisholt har vundet flere priser: Prisen for bedste Dansktop hit 2016, Bedste Kvindelige Dansktopkunstner 2018, samt Mentorprisen 2019 ved det store awardshow Dansktopprisen i Boxen i Herning.

Båltalen holdes af Rikke Klindt kl. 20.45. Hun er en ildsjæl og iværksætter. Rikke Klindt har været involveret og drivkraft i mange projekter i lokalområdet. Kl. 21 tændes bålet, og midsommervisen synges, hvor Lotte Riisholt synger for. 

Der kan købes kaffe og kage, øl, vand og vin samt grillpølser i boden. Der er fri entre, og dørene til Amfi-området åbnes kl. 18. Husk at medbringe klapstol eller tæppe. Arrangør af Sankt Hans på Amfi er Kulturforeningen Amfi Vestsjælland.

Del