Sanistål åbner forretning i Kalundborg

Varesortimentet i den kommende butik i Kalundborg vil være målrettet VVS-installationskunder. Men også de teknikkunder, som der er mange af i området.

Sanistål åbner forretning i Kalundborg
I de lokaler på Slagelsevej hvor Glad tidligere havde Peugeot forhandling og hvor der senest har været Covid-19 testcenter, åbner Sanistål forretning omkring jul. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sanistål åbner en helt ny forretning i Kalundborg som mest er målrettet VVS-installationskunder.

I de lokaler på Slagelsevej som tidligere husede Peugeot og senest covid-19 testcenter, åbner Sanistål en helt ny forretning omkring jul, oplyser firmaet i en pressemeddelelse

CollectStore er en udvidelse af Saniståls nuværende butikskoncept, der giver kunderne adgang til et smallere lokalt fokuseret sortiment, mulighed for at afhente og returnere varer og en åbningstid allerede kl. 6.

“Vi har ikke tidligere været til stede i Kalundborg og har længe været på udkig efter en attraktiv beliggenhed. Vi ved, at kunderne gerne vil handle lokalt, og det får de nu også mulighed for i Kalundborg. Både når de har brug for at sparre med os, og når de akut står og mangler eller har brug for at returnere varer”, siger direktør for VVS Marked Andreas Borup Christensen.

Varesortimentet i den kommende butik i Kalundborg vil være målrettet VVS-installationskunder. Men også de teknikkunder, som der er mange af i området.

“Det er dog vigtigt at understrege, at kunderne vil have adgang til hele vores webbutik. Vores medarbejdere vil derfor have fokus på at hjælpe kunden med selv at bestille varer via vores webbutik eller app og dermed spare tid i hverdagen, ligesom man selvfølgelig også kan ringe og bestille varer”, siger Andreas Borup Christensen. 

Det er en del af konceptet for CollectStore, at både sortiment, åbningstider og bemanding vil kunne justeres undervejs, afhængig af både erfaringer og indspark fra kunderne.

“Når vi så relativt hurtigt efter premieren i Hillerød åbner endnu en CollectStore i Kalundborg, er det for bedre at kunne teste vores nye butikskoncept, og fordi der er stor byggeaktivitet i og omkring Kalundborg. Desuden har vi lyttet til potentielle kunder i området, der i dag vælger os fra som primær leverandør, fordi vi ikke har en butik i området. Nærmeste butikker i Holbæk og Slagelse ligger op til en times kørsel væk”, siger salgsdirektør for Butik i Øst, Kennet Rosbjørn Eriksen.

Butikken på cirka 400 kvadratmeter placeres i hjertet af Kalundborgs industriområde. Sanistål overtager lokalerne på Slagelsevej 121 den 1. oktober og forventer at kunne slå dørene op inden jul i år.

Del