Sang skal afhjælpe ensomhed

Alle er velkomne til at deltage og arrangementet er gratis

Sang skal afhjælpe ensomhed

kontakt@tv-kalundborg.dk

Onsdag den 13. oktober kl. 14 til 16 inviterer Hjælpetjenesten – Besøgsvenner i Kalundborg til en hyggelig stund med alsang, kaffe og kage på Restaurant Gisseløre i Kalundborg.

Alle er velkomne til at deltage og arrangementet er gratis. Fællessangen vil blive ledet af musiker Brian Møller på harmonika samt klaver, og Visens Venner stemmer også i på den musikalske front. Der vil være sanghæfter til alle, der dukker op, og man behøver ikke være medlem af Hjælpetjenesten for at deltage i arrangementet.

Hjælpetjenesten, der står for arrangementet på Restaurant Gisseløre, har fået støtte til at afholde arrangementet fra Kulturministeriets ”Pulje til 1.000 nye fællesskaber mod ensomhed”. Puljen giver aktive foreninger på kulturområdet og på socialområdet mulighed for at få økonomisk støtte til at skabe fællesskaber.

Hjælpetjenesten er en forening i Kalundborg, der står for at koordinere kontakten mellem besøgsvenner og ældre, der ønsker at modtage besøg. Som besøgsven tager man på hjemmebesøg hos en ældre medborger, og den vigtigste opgave er i sin enkelhed at hygge om og med den, man besøger. Det kan være en gåtur, et spil kort, en kop kaffe og en snak eller, hvad man nu har lyst til.

Der er brug for nye frivillige, ikke mindst oven på den lange nedlukning af samfundet. Hart man lidt ekstra tid og overskud – eller ønsker man at få en besøgsven – kan man kontakte Hjælpetjenesten på tlf.: 41 43 59 36 eller på hjaelpetjenesten@ka-net.dk. Alle kan være besøgsvenner uanset køn og alder. Sikkert er det, at besøgene vil blive værdsat.

Tilmelding til alsang, kaffe og kage sker direkte via telefon til Karin Hansen mellem 27. september og den 4. oktober på tlf.: 31 43 40 36.

Del