Sammenhold er nøgleordet for 75-årig sportsforening

”Det kan næsten siges med et ord, sammenhold, og sådan har det altid været her i KHI, ikke mindst på grund af de mange frivillige"

Sammenhold er nøgleordet for 75-årig sportsforening Formand Jesper Kirsch skærer for på den store lagkage. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kirke Helsinge Idrætsforening, KHI, havde mandag eftermiddag indbudt til reception i anledningen af foreningens 75-års fødselsdag/jubilæum.

KHI tilbyder sine omkring 250 medlemmer både dart, håndbold, badminton, cykelmotion og seneste er gå-fodbold kommet til, men det er fodbolden som fylder mest og sådan har det været i klubbens 75-årige historie.

Selv om Kirke Helsinge kun er en mindre by på landkortet i Kalundborg Kommune, så er der masser af aktiviteter i både klubhuset og på boldbanerne mange dage om ugen, og det er der en helt særlig grund til.

”Det kan næsten siges med et ord, sammenhold, og sådan har det altid været her i KHI, ikke mindst på grund af de mange frivillige, og så er der en utrolig opbakning når vi spiller fodboldkampe, der kommer op mod 100 mennesker hver gang for at se på, hvad enten vi spiller i serie 2, 3 eller 4,” fortæller Jesper Kirsch, formand for KHI, og fortsætter,

”Lige nu halter det med ungdomsafdelingen, men sådan er det desværre alle steder, men vi har godt gang i damefodbolden hvor vi både har et 8 og et 11 mandshold.”

Mange af især de ældre medlemmer var mandag eftermiddag mødt op til 75-års jubilæumsreception i klubhuset på Helsingevej, sammen med repræsentanter fra både DGI og DBU Sjælland

Gæsterne bladrede med stor interesse i de gamle scrapbøger mens der blev spist lagkage og drukket kaffe, og foruden tale fra formanden var der også taler fra DGI Midt- og Vestsjælland og DBU Sjælland

”Det fællesskab som der kendetegner sådan et sted som det her, det er noget man virkelig skal værne om,” sagde Anders Bo Hansen, formand for DGI Midt- og Vestsjælland, bl.a. i sin tale til receptionsgæsterne.

75-års jubilæet fejres på lørdag med en stor fest for medlemmer i Hønghallen.

Del