Samlede fuldt hus sidste gang - nu kommer de tilbage

Samlede fuldt hus sidste gang - nu kommer de tilbage
Mojo Hands tilhører eliten af danske soul- og rhythm ’n’ blues bands og har ”huseret” i det danske roots- og bluesmiljø de seneste par årtier. Onsdag d. 8. februar står de igen på scenen i Juvi klubben.

Af Jens Nielsen

Mojo Hands samlede fuldt hus da de sidste år gæstede Juvi klubben i Kalundborg. Onsdag den 8. februar står de igen på scenen i Juvi klubben.

Mojo Hands tilhører eliten af danske soul- og rhythm ’n’ blues bands og har ”huseret” i det danske roots- og bluesmiljø de seneste par årtier og har tidligere udgivet tre studiealbum samt et livealbum optaget i Falkenberg i Sverige.

Mojo Hands høstede stor anerkendelse for deres optræden da de for præcis et år siden stod på scenen i Juvi klubben, som bl.a. bød på hyppige soloture fra guitar, blæsere og orgel og det tætte samspil og gode lyd faldt helt i publikums smag.

Nu kommer de tilbage. Onsdag d. 8. februar står det syv mands store band så på scenen i Juvi klubben i Kalundborg til endnu et arrangement for det voksne publikum. Der venter publikum en musikoplevelse ud over det sædvanlige.

Det syv mand/kvinde store ensemble består af:

Zenia Levring, vokal, Bo Møller, guitar, Lars Thomsen, bas, Rasmus Grønborg, keyboard, Erik Lodberg, trommer, Ulrik Bust, saxofon, HC Erbs, trompet.

Billetter til arrangementet d. 8. februar kan købes i Alfaoptik i Kordilgade og i Allé Salonen på Nørre Allé. I billetprisen er inkluderet tre stykker smørebrød

Del