Salsa Kalundborg er klar med hold til efterårssæsonen

Alle kan være med (min. 15 år), med eller uden erfaring, og du kan også komme alene eller som par/venner.

Salsa Kalundborg er klar med hold til efterårssæsonen
Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Vil du også gerne nyde latinoamerikansk stemning, skøn salsadans og lækre rytmer, så tilbyder Salsa Kalundborg nu træning på fire niveauer, tre dage om ugen, lige fra begynder til øvet. Der danses fire sæsoner/blokke. Du kan komme som par, men også alene.

Har du altid gået og set de lækre moves fra Salsa dansere og ønsket at det var dig, så har du muligheden nu.

Salsa Kalundborg starter hold op i uge 33 og på holdene; Begynder og Begynder Plus, kan du mixe træningsdagene, mandag eller onsdag, dog kun en træning pr uge, medmindre du ønsker at hjælpe på andre hold (nedad)så betaler du kun for der hvor du får træning. Let Øvet og Øvet træner torsdag, oplyser den nystartede forening Salsa Kalundborg.

Alle kan være med (min. 15 år), med eller uden erfaring, og du kan også komme alene eller som par/venner.

Der danses Salsa i scenesalen i Kalundborghallen.”I salsa miljøet har vi også Rueda de casino og fællesdans, så der bliver masser af sjove timer. I løbet af året vil der være andre arrangementer med andre Salsa klubber,” fortæller Mads Jørgensen fra Salsa Kalundborg.

Interessen for at danse Salsa i Kalundborg er tilsyneladende stor. Efter to meget velbesøgte workshops tidligere på året blev foreningen Salsa Kalundborg stiftet i maj i år. 

Ideen til en salsa forening kommer fra Mads Jørgensen og hustru, tilflyttere til Kalundborg, som jævnligt er kørt til både Slagelse og Roskilde, sammen med andre par fra Kalundborg, for at danse salsa, og Mads Jørgensen var sikker på, at der er basis for på sigt at oprette en salsa forening i Kalundborg, og det fik han altså ret i.

Se mere - klik her

Del