Sætter fokus på foråret med demodag

Til demodagen kan bl.a. opleves alt i grill, både store og små grill, tilbehør og pizzaovne, så man kan bage sin egen pizza.

Sætter fokus på foråret med demodag
Jeanette Sørensen (tv) souschef og byggecenterleder, og Gitte Kærgaard Petersen afdelingsansvarlig for XL-Byg Gørlev, inviterer til demodag d. 17. maj. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er for alvor blevet forår og derfor inviterer Xl-Byg i Gørlev til demodag fredag d. 17. maj.

Endelig er det blevet forår og derfor er der masser af aktiviteter i hus og have, både i parcelhuset og i sommerhuset.

Foråret har også ramt XL-Byg i Gørlev som i den grad er klar til at tage imod kunderne som har forårsfornemmelser.

Derfor inviteres kunderne til en demodag fredag d. 17. maj (fredag før pinse) hvor en række af leverandører stiller op med gode råd og gode tilbud.

”Vi har mange gange inviteret til demodag til det professionelle marked, den her demodag er mere for privatkunderne,” fortæller Gitte Kærgaard Petersen afdelingsansvarlig for XL-Byg Gørlev,

Til demodagen kan bl.a. opleves alt i grill, både store og små grill, tilbehør og pizzaovne, så man kan bage sin egen pizza.

Der er også mulighed for at opleve flere modeller af robotplæneklippere, bl.a. bliver der lavet en bane hvor man kan se en robotplæneklipper som kører uden der skal graves kabler ned.

Afdelingen for havemøbler er blevet udvidet, så her er der masser af muligheder for at finde de rigtige havemøbler til hus eller sommerhus.

Til demodagen vil der også være et stort plantemarked og så kommer Vestsjællands Brandvæsen forbi med en brandbil hvor man bl.a. kan opleve det kraftige frigørelsesudstyr som nu kører på batteri af mærket Milwaukee. Batterier og ladere og andet el værktøj som er købt hos XL-Byg i Gørlev.

Den store trælast og byggemarked i Gørlev har også det store udvalg af materialer til terrasser, både i træ og i fliser.

”Vi har stor fokus på terrasser, både med fliser og i træ og det er også nu, at sommerhusejerne begynder med træbeskyttelse, så det vil der også være fokus på,” fortæller Jeanette Sørensen souschef og byggecenterleder.

Demodagen d. 17. maj byder også på en række konkurrencer med gode præmier.

Del