Sæsonens første familiekoncert

”Trioen spiller den lækreste, jazzede og soulede musik for hele børnefamilien."

Sæsonens første familiekoncert Sæsonens allerførste familiekoncert på Musisk Skole i Kalundborg.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Sæsonens allerførste familiekoncert foregår søndag den 11. september på Musisk Skole i Kalundborg, og er med musikgruppen Astro Buddha Agogo.

På scenen har vi en mand, der kan spille på to saxofoner på samme tid, en trommeslager, der kan få dig op at danse på ½ minut, og manden, der spiller på et instrument, der er lige så stort, som mors og fars klædeskab - et mega hammondorgel. Tilsammen er det Astro Buddha Agogo.

”Trioen spiller den lækreste, jazzede og soulede musik for hele børnefamilien – det går lige i kroppen på voksne og børn. - Jeg tør godt påstå, at bandet vil ryge helt i top på familiens “gode-koncert-oplevelser-barometer” efter denne eftermiddag,” fortæller arrangør, Søren Vind.

Michael Blicher, der spiller saxofon i bandet siger selv: ”For os er der ikke noget, der hedder børnemusik eller voksenmusik – kun god musik - og vi lover at gøre alt for, at give børnene en lystig oplevelse på søndag. Og I må også gerne tage bedstefar og bedstemor med.”

De andre i bandet er Dan Hemmer på orglet og Anders Holm på trommerne. Men hvorfor hedder de Astro Buddha Agogo? Det må vi vente med, at få svar på til koncerten.

Billetter kan købes på kalundborgbib.dk eller ved indgangen. Koncerten begynder kl. 14.

Del