Sænker prisen på populær SUV

Mange er faldet for det høje udstyrsniveau, og trygheden ved at kombinere en elmotor, der kan klare de kortere afstande for eksempel inde i byerne, og en brændstofmotor, der giver ro og rækkevidde på de længere ture.

Sænker prisen på populær SUV
Bilrådgiver Stephan Thøgersen med Hyundai Tucson Plug-in Hybrid som lige nu er sat ned i pris. Foto: Jens Nielsen

Prisen på den veludstyrede SUV Hyundai Tucson Plug-in Hybrid, sættes nu ned med 25.000 kr., således at priserne nu starter ved 338.995 kr. - og det er endda uden, at den går ned på udstyr. Samtidig fås den til hurtig levering hos Hyundai i Kalundborg. 
 
Hvis man er på udkig efter en plug-in hybrid, hvor man både kan få en klækkelig rabat og hurtig levering, så er der ekstra god grund til at kigge forbi Hyundai Kalundborg. Her har man valgt at sænke prisen på den populære Tucson Plug-in Hybrid med 25.000 kroner. Et prisfald der går igen på de forskellige udstyrsniveauer, lige fra Essential og Advanced til den sporty N Line.
 
Hyundai Tucson Plug-in Hybrid har længe været populær blandt danskerne, der er faldet for det høje udstyrsniveau, og trygheden ved at kombinere en elmotor, der kan klare de kortere afstande for eksempel inde i byerne, og en brændstofmotor, der giver ro og rækkevidde på de længere ture.


 
Med en Tucson Plug-in Hybrid får man 265 hk, firehjulstræk, op til 62 km på el samt et højt udstyrsniveau, heriblandt digital instrumentering, 8" touchskærm, 19" alufælge, Apple CarPlay og Android Auto, varme i forsæder og rat, bakkamera, baksensor og Smart Key. Sikkerhedsudstyret er også ganske omfattende med udvidet automatisk nødbremse, der genkender både fodgængere og cyklister, adaptiv fartpilot, vognbaneassistent med følgefunktion, aktiv vognbaneassistent og skiltegenkendelse.

Bilen findes også i en Advanced og en N Line-version med endnu mere udstyr. 
 
Priserne gælder et begrænset antal biler og kræver indregistrering senest 31/12 2023.

Del