Så er der danseballade igen

På bare én uge skaber børnene og de professionelle danseinstruktører en flot danseforestilling. 

Så er der danseballade igen Danseballaden er sommerens danseaktivitet for børn og unge mellem 9 og 15 år.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Børnene vil danse i sommerferien. Der er nu åbnet for tilmelding til Danseballaden for børn i første uge af skolernes sommerferie.

Danseballaden er sommerens danseaktivitet for børn og unge mellem 9 og 15 år. Børnene danser hver dag i ugen mellem kl. 10 og 15. På bare én uge skaber børnene og de professionelle danseinstruktører en flot danseforestilling. 

”Fredag viser de deres afsluttende show for familie og vennerVi har i øvrigt kun plads til 65 deltagere,” fortæller Søren Vind.

Også forældrene er glade for Danseballaden. Rikke, der er mor til Isabella på 12 år, siger: ”Noget af det bedste ved Danseballaden er, at børnene selv skaber forestillingerne. At man kan se, at det er deres egne idéer, der bliver til dans, og at man kan se, at de selv har skabt bevægelserne. 

Aleksander, far til to danseglade børn, er enig: ”Der er en stemning, som om det var en VM-finale. Mine børn vil bare være med hvert år.”

Danseballaden begynder mandag den 27. juni kl. 10 på Musisk Skole i Kalundborg, og slutter fredag med heldagstur til Næstved. Her bliver danseshowene vist på den helt store scene i Grønnegade Kulturcenter sammen med børn og unge fra Næstveds Danseballade.

Billetter til Danseballaden kan købes på kalundborgbib.dk.

Del